Vil du vinne en poesikopp?

3-poesikopper-fra-skrivelisa

Jeg har ikke hatt en giveaway noen gang, så det var jammen meg på tide! Vil du vinne en poesikopp med et valgfritt dikt av meg?

#egenreklame

Jeg forsøker å få flere til å oppdage diktene mine på Instagram, og kjører derfor i gang en liten konkurranse. Nå kan du vinne en kaffikopp med ditt favorittdikt av meg! Hvordan? Gå inn på Instagram, følg meg @skrivelisa og del ditt favorittdikt av meg i storyen din (husk å tagge meg). Kommenter med en emoji på konkurranseposten når du er ferdig, slik at jeg finner deg igjen.

Konkurransen avsluttes 7. august, og vinneren annonseres i story på Instagram + blir kontaktet på pm. Lykke til!

NOTE: Deltakere må være over 18 år, ha åpen profil og bo i Norge for å delta.

poesikopp-2 poesikopp-1

Orker du ikke vente til konkurransen er over kan du sjekke ut poesikoppene mine her! De er på 20 % salg denne helga også.

Tagger fra artikkelen
, ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.