Min glow up

min-glow-up-1
– Det jeg hadde for 10 år siden har jeg ikke nå, men jeg har noe helt annet.

Facebooks #10yearschallenge og folks “glow ups” er over alt. Selv var jeg 18 år for 10 år siden, og det er mye som er skjedd på alle de månedene, ukene, dagene og sekundene. Folk viser vakre bilder av et tiår som ikke synes. På meg synes det veldig godt.

Jeg hadde ingen smilerynker.

Ingen strekkmerker.

Ingen apelsinhud.

Ingen kviser.

Ingen grå hår.

Jeg var slankere, strammere og fysisk sterkere.

Det jeg hadde for 10 år siden har jeg ikke nå, men jeg har noe helt annet.

min-glow-up
2009 vs 2019

Jeg har blitt voksen.

På 10 år har jeg lært meg selv å kjenne. Jeg vet hvem jeg er, og jeg er ikke redd for å være meg – for å skille meg ut. Jeg lever ikke i konstant frykt for hva andre tenker om meg, og jeg har lært å gi slipp. Jeg har lært å glemme og å tilgi. Jeg har blitt sterkere i hodet og i hjertet og jeg kjenner mine egne grenser, så jeg slipper å pushe dem. Jeg har lært å lytte til meg selv og ikke bare de rundt meg, og jeg har lært å faktisk like meg selv. Å akseptere hvem jeg er.

Det er min glow up.

Tagger fra artikkelen
,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.