Ukeslutt #412020

Salg, mørketidsboller og redningsaksjon x2.

Børster støv av en gammel slager – ukeslutt.

Mandag: Jeg har solgt MASSE på tise, og det føles helt fantastisk! Det er så mye greier jeg bare har hatt liggende, som ikke er blitt brukt på flere år. Hva er vitsen med å bare ha det i skuffen? Nå har jeg både frigjort plass OG tjent penger til å kjøpe noe nytt – noe jeg ønsker meg. Bare i går solgte jeg sikkert nips og naps for 1000 kr. Kanskje jeg burde skrive et eget blogginnlegg om mine beste tips og triks? 🤔

Har du tise, ta gjerne en titt på @skrivelisa. Jeg har alltid 3 for 2 på alt.

Tirsdag: Spiste årets første mørketidsbolle.

Onsdag: Litt av en dag. Oscar rømte. IGJEN. Du tenker kanskje at det ikke er en big deal, men han er en innepus, og dessuten rømte han over til naboen fra takterrassen (bare 10 meter ned 🙃). Det hele tilspisset seg da det begynte å regne. Jeg ble nødt til å ringe en venn (les: supervangen) og få han til å klatre ut på overbygget og hente dusten. Det gikk heldigvis bra!

Her ser du dialogen fra den dramatiske redningsaksjonen:

Torsdag: Jeg bare nevner det, men frøkna mi sov HELE NATTA uten å våkne. Jeg har ikke sovet så lenge sammenhengende på sikkert 10–11 mnd. Det føltes rett og slett fantastisk.

Fredag: Houdini slår til igjen! Denne gangen rømte Oscar mens frøkna og jeg var på Plantasjen for å levere noe post. Han åpnet verandadøra (jeg glemte å låse den, for det må vi her i huset) og hoppet ned fra verandaen nede. Denne er heldigvis ikke like høy som den oppe, men det er fortsatt farlig for en stor tjukkasinnekatt. HELDIGVIS kom supervangen til unnsetning igjen.

Lørdag: I dag besøkte vi tante og onkel på Sortland. Det var veldig moro å kjøre ferga!

Søndag: Spilte inn episode av kWins. Du kan høre alle episodene fra 2020 her.

Marcus og jeg begynte også på en serie vi har gleda oss veldig til, nemlig Haunting of Bly Manor!

Hvordan var uka for deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.