Å dykke ned i bingen

Hei! Det er lenge siden sist, nå. Tiden går så fort og sakte på samme tid. Du vet. I det ene øyeblikket er det ukedag, så blir det helg, også er det allerede fredag 4. desember. Heldigvis er jeg tilnærmet ferdig med alle julegavene – noe det virker som de aller fleste andre også er?

Det er fine dager på jobb med enda finere kollegaer. Det er spennende å jobbe med nye ting og jeg trives så enormt med å kunne bruke alle evnene mine. 

Jeg har også et lite hemmelig prosjekt på gang i Harstad, med tre eksepsjonelt flinke folk. Jeg gleder meg til å fortelle mer om hva det er, men kan røpe at det har med tekst å gjøre.

Frøkenspira koser seg med pappa i perm og jeg fryder meg over å få tilsendt bilder og små videosnutter av hverdagen deres. Frøkna har fått en ballbinge (tidenes bruktkjøp – takk for tips, tante Vildis ✨). Frøkna ELSKER å dykke ned i bingen og “gjemme seg”. Hun har også blitt helt besatt av å se på bildene våre på veggen, spesielt Mario-bildet. Når vi får besøk skal hun vise det frem til alle ved å peke og le. Kanskje hun blir en liten kunstner?

Vi har hengt opp julekvisten vår (juletreet var bare å glemme med frøken pelle-pell). Jeg håper du har det fint der du er og at denne spesielle desembertida ikke ødelegger for julestemningen. Min julestemning er til å ta og føle på, og jeg gleder meg så ENORMT til jul i Kongsberg.

Tagger fra artikkelen
,

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.