Mot målstreken

lesemål

I januar skrev jeg om mine mål for 2021. Her er en liten update på hvordan det går.

Det var moro å sette seg mål for 2021. Jeg er kommet ganske langt med flere av dem. Andre går det ikke like bra med, men det er fortsatt mange måneder igjen av året. Heldigvis!

Mine mål for 2021:

 • Lese ferdig 2 klassikere i Challengen min fra 2020. Har til nå lest 3/5 klassikere.
  Fortsatt ikke kommet noe lengre på denne. Holdes nok på is frem til jeg er ferdig med mange av de andre bøkene jeg holder på med.
 • Selge 50 ting (24/50 per 5.2.21)
  DENNE derimot, går som det suser! Jeg har også brukt veldig mye tid på å lage og sette opp annonser på ulike plattformer, men jeg synes også det er veldig moro.
 • Kaste/donere/gi bort 50 ting (11/50 per 5.2.21)
 • Skrive ferdig en ny bok
  Denne er dessverre også litt sånn på pause. Mistet gnisten etter å ha jobbet med et større prosjekt, som krevde mye arbeid på kveldstid, MEN – historien forsvinner ikke! Har skrevet 9 000 ord til nå, og som jeg nevnte over på et annet punkt – det er fortsatt mange måneder igjen av året. Målet er 60 000 ord. Det må jeg jo bare greie!
 • Få 2000 følgere på Instagram (legg meg gjerne til @skrivelisa)
  Det går sakte men sikkert fremover. Ligger på 1406 stk. til nå, men jeg har heller ikke vært superaktiv.
 • Lese 10 min. hver dag på senga (som en del av en god kveldsrutine)
  Denne har jeg gjort litt av og på, men har stort sett greid det annenhver dag. Det tenker jeg er en god start! Jeg bruker en app som heter Forest for å loggføre minuttene jeg leser.
 • Lese 12 bøker i 2021 (Good Reads Challenge)
  2/12 (per 5.2.21)
 • Lære noe helt nytt!
  Denne har jeg faktisk blitt HELT ferdig med! Og gjett hva jeg har lært om … Pokemon-kort. Jeg har fått helt DILLA på Pokemon-kort igjen, og har startet på Base Set-samlingen min – helt fra bunnen av. Det har tatt mye tid og jeg har måttet lære meg mye på kort tid, spesielt med tanke på å oppdage falske kort og hva jeg skal se etter. Det er også et stort univers når det kommer til samlekort med verdi, ulike sets og hvordan jeg på billigst måte kan tilegne meg de kortene jeg mangler. Det er supermoro og en liten barndomsdrøm har gått i oppfyllelse! Det er en kjempekoselig kveldssyssel og jeg pleier å lage meg en god kopp te, finne frem lydboka jeg hører på og sitte og pludre med kortene og sette de inn i permen i riktig rekkefølge (etter settene).
 • Ha 150 høyintensitetsminuter i uka
  Denne er jeg også på god vei med! Jeg har greid det nesten hver uke.

Legger ved bildebevis av ekte nerdeglede

Hvordan går det med deg og dine mål for 2021?

Tagger fra artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.