Ukeslutt #8

Mandag: Hadde en skikkelig rolig dag. Marcus og jeg så resten av Broen (som dessverre er siste sesong). Liker du krim, sterke badass kvinnfolk og fantastiske skuespillere? Vel, da er dette noe for deg. Det var faktisk vemodig å ha sett ferdig alt sammen, for det kommer ikke noe mer. Ikke noe mer Saga Norén – mitt spirit animal. Alle episodene av siste sesong av Broen finner du på NRK. Tror de skal være tilgjengelig i én måned til.

Tirsdag: I dag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på lenge, nemlig trent. Det føltes helt herlig og jeg føler meg ganske motivert til å komme inn i en fast rutine. Sola titter også innom mer og mer. Vi går tross alt mot lysere tider. Det får seriøst hjertet mitt til å hoppe. Sånn forelskethoppet.

Onsdag: Jeg begynner allerede nå å få nerver for foredraget jeg skal ha på mandag til uka som kommer … Skal snakke om sosiale medier for UiT Harstad, og jeg har gjort det en gang før, så skjønner ikke hvorfor jeg gruer meg. Jeg er flink til dette. Dette er jobben min, men likevel kjenner jeg skikkelig på frykten.

Har også brukt mye tid i dag på å skrive ferdig anmeldelsen min av Kingdom Come: Deliverance, som jeg har lovet bort til fredag.

Skulle ønske døgnet hadde flere timer.

Torsdag: Influensa med feber holdt meg i senga resten av dagen. Fikk dog begynt på en serie på Netflix kalt The End of the F**king World (8,3 IMDb). Utrolig kul serie med et unikt konsept. Ikke sett noe liknende på så lenge jeg i alle fall kan huske. Episodene er på rundt 20 minutter og, så det er enkelt å følge med på – selv med feberkokt hue’.

Fredag: I dag måtte jeg jobbe overtid for å forberede meg til foredraget på mandagen. En skikkelig hektisk dag, men godt å få det unnagjort!

Min aller første anmeldelse på pressfire.no ble også publisert i dag. Dette er det spillet jeg har snakket om på tidligere ukesluttinnlegg. Skikkelig kult!

Skjermdump fra pressfire.no

Lørdag: I dag dro vi til Lødingen for å nyte sola i hytteveggen. Marcus og jeg gikk en lang tur og senere grillet vi pølser. Det er lite som slår følelsen av å kjenne sola på huden i ansiktet etter så mange måneder med mørke. Nesten euforisk. Vi så også utrolig mye ørn denne dagen, til og med nise!

Søndag: For første søndag på år og dag dro jeg på trening. Trente sammen med Karina fra jobb, og vi trente såpass hardt at jeg kjenner jeg gruer meg litt til tirsdag. Det er som regel dag to som er verst med tanke på det å være støl.

På kvelden hadde jeg livesending på Tidsammen for TACTIC hvor Marie, Marius, Marcus og jeg testet brettspillet Word Rush (sponset). Jeg har et samarbeid med TACTIC og anmelder av og til brettspill for dem. Gi de gjerne en tommel opp på Facebook slik at du får med deg neste gang jeg sender live. Du kan se sendingen her.

Les også: Test av brettspill: Kokkelimonke Original

Skjermdump fra livesendingen på Tidsammen.

Hvordan har uka som gikk vært for deg?

Tagger fra artikkelen
, , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.