Ukeslutt #9

Mandag: I dag holdt jeg min andre (les om den første her) forelesning på UiT Harstad om sosiale medier – i fire timer! Det gikk jo kjempefint. Skjønner ikke hvorfor jeg alltid gruer meg til magesår over sånt? Skal sies at det tok på. Sovna på sofaen tvert når jeg kom hjem, som en skutt tomat.

utsikt-uit
Utsikta fra klasserommene på UiT er ikke så aller verst.

Tirsdag: Sovna på sofaen tvert pt. 2, som en skutt tomat. La meg deretter klokka halv 10 og begynte på den nye podcasten til NRK kalt to hvite menn, som handler om hva som egentlig skjedde med French og Moland i 2009. Skjønner like lite 50 minutter senere i 2018.

Onsdag: Tvang meg selv på trening i redsel for å bli en fysisk del av sofaen.

Torsdag: I dag spilte Marie og jeg inn kWins’ episode for februar. Den kommer nok på iTunes og Soundcloud ila. helga.

Fredag: Fikk besøk fra selveste Kongsberg! Brukte dagen på å være sammen, drikke vin og spille brettspill. Lillebror har forresten verdens fineste latter. Blir helt varm i sjela.

Jeg hadde også SnapKollektivet denne dagen, og snakket om kvinner i spillkultur.

Moloen, Harstad havn.

Lørdag: Gikk en fin, liten tur til byen. Mamma kjøpte inn garn til kofte til meg. Gleder meg virkelig til den blir ferdig. Kofte er noe en kan bruke hele året oppi her. Senere på dagen dro vi til Lødingen for å spise kveite. På kvelden fikk mamma, pappa og Ole endelig sett litt ordentlig nordlys. Det danset til og med litt lillafarger for dem.

Søndag: Denne dagen kom alt for fort. Jeg kjørte de til flyplassen og sa farvel. Heldigvis blir det ikke lenge til neste besøk. Heldigvis.

Tagger fra artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.