Jeg trenger din hjelp!

gratis-nettkurs-hjelp
Foto: pexels.com/edit
Kunne du tenke deg et gratis nettkurs? Da trenger jeg din hjelp!

Dere, nå jobber jeg med noe utrolig spennende. Jeg har nemlig tenkt til å lage et eget nettkurs for privatpersoner om hvordan å bli en bedre blogger/influencer! Det er både skummelt og veldig spennende på samme tid, men nå har jeg altså hoppet i det.

For å få til dette har jeg laget en liten spørreundersøkelse for å se på hva som kan være av interesse/verdi for deg med et gratis nettkurs. I tillegg vil spørreundersøkelsen gi litt info om målgruppen min slik at jeg slipper å “skyte i blinde” når jeg skal ut med kurset.

Vil du hjelpe meg?

Gratiskurset vil være av interesse for deg som blogger/influencer, eller som ønsker å bli det.

Kunne du satt av 5–6 minutter og hjulpet meg med å svare på denne undersøkelsen, så hadde jeg blitt evig takknemlig! Jeg vil jo lage noe som er av nytteverdi for deg som er interessert, og det kan denne dataen hjelpe meg med.

**OPPDATERING**
Til dere som kommer via mobil kan du svare på undersøkelsen her: https://skrivelisa.wufoo.com/forms/z6g63xr01p0ef1/

 

skrivelisa-bitmoji-excited

Om dataene jeg samler inn:

De som svarer på undersøkelsen min er anonyme, og dataene jeg samler inn kommer kun til å bli brukt til utvikling av kurset. Nederst på spørreskjemaet er det et felt hvor du kan fylle inn e-posten din. Denne fyller du ut hvis du samtykker til at jeg kan sende deg gratiskurset når det er ferdig per e-post. Dette er helt valgfritt. Gir du meg e-posten din kommer jeg kun til å sende deg en mail med gratiskurset når det er ferdig – itt’no anna.

5 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.