Fra blanke ark til tegning

fra-blanke-ark-til-tegning-bokhylle
(c)skrivelisa
Hva er vel bedre enn å løse ukas tema "Blanke ark" med å faktisk tegne på det?

Altså, nå er det så lenge siden sist jeg har tegnet noe at jeg er nesten litt redd for at jeg har glemt hvordan jeg gjør det. Derfor var det bittelite grann med hjertet i halsen at jeg hentet frem tegneboksen (en skoeske med alle tegnesakene mine). Jeg måtte til og med – fysisk – blåse støvet av den.

[…] Får panikk, klikker i vinkel, vater og straffetegner hitlerbart på samtlige elementer i tegningen med sprittusj.

Jeg elsker å tegne, så skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke gjør det oftere. Ved nærmere etterretning kan vet jeg at det kanskje har noe med at jeg er plagsomt kresen på eget arbeid. Definer plagsomt kresen, spør du?

Scenario:

Brukt fire timer og femtifem minutter på en tegning. Tegner én ting feil, og det kan ikke fikses. Får panikk, klikker i vinkel, vater og straffetegner hitlerbart på samtlige elementer i tegningen med sprittusj. Svart sprittusj. Legger du til lydsporet fra The Shining der så har du settingen.

Likevel ble jeg inspirert til å putte blyanten mellom fingertuppene igjen da denne rundens tema i Bloggutfordring-gruppa jeg er med i, var ”Blanke ark”. Hva er vel bedre enn å løse ukas tema med å fargelegge det?

fra-blanke-ark-til-fargelegging
Bestemte meg for å bli ferdig med en tegning jeg har tegnet for mange år siden, som jeg ikke ble ferdig med.
havfrue
Havfrue jeg tegnet for sikkert tre år siden.
Blomsterkrans
Jeg er ikke noe særlig flink til å tegne mennesker, så dette er noe jeg ønsker å trene enda mer på!
maleficent-havfrue
Maleficent havfrue?

*


Denne teksten er skrevet som en del av temaet “Blanke ark”, som er en del av en bloggutfordring jeg er med på.

Andre som også er med på utfordringen:

Julie Eilén / Renate / Anniken / Sunniva / Ester Maria / Mari Sunniva / Benedicte / Inger Helgestad / Tine Katrine

Tagger fra artikkelen

7 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.