Ettersnakk med kWins: Wonder Woman

Wonder-Woman-Movie-Holding-Tank-Art
Foto: screenrant.com
Visste du at Wonder Woman er ”banna” i Libanon?

kWins har vært på Harstad kino og sett Wonder Woman – slikt blir det #Ettersnakk (og en anmeldelse) av. Dessuten er vi – for aller første gang i kWins’ historie – uenige om filmens stjerningkast!

Filmen vokser mer på meg, jo mer jeg prater om den (33:33).

Det blir fun facts i fleng: Visste du for eksempel at filmen Wonder Woman er ”banna” i Libanon? At Gal Gadot var flere måneder på vei under deler av innspillingen, eller at hun gikk opp hele 7 kg bare i muskler for rollen? Utover det blir det kattepause, rumpeballesnakk og flere navnefeil aka ”Hyppolyppa” (heldigvis fra Marie denne gangen). Dessuten blir Lisa feminist-streng og hater på ”female armour” og puppeskyting.

Noen anmeldere har kalt klisjeene i Wonder Woman Pocahontas-moments. Det synes jeg er urettferdig (36:00).

Hva: Wonder Woman (7,8 IMDb)
Metascore: 76
Synopsis (engelsk): «Before she was Wonder Woman, she was Diana, princess of the Amazons, trained warrior. When a pilot crashes and tells of conflict in the outside world, she leaves home to fight a war, discovering her full powers and true destiny.»

Les også: Vidunderlige Wonder Woman

 

Hva ville du gitt Wonder Woman i stjerningkast?

Tagger fra artikkelen
,

2 Comments

  • Jeg likte Wonder Woman! Hørte på podcasten før jeg så filmen, og klarte f.eks. ikke å ergre meg over skytingen ved skyttergravene siden Diana brukte armer og skjold aktivt. Også upskirtingen var langt fra like ille som jeg hadde fryktet – men likevel fryktelig unødvendig, skal sies. For meg har det så mye å si i actionfilmer om jeg klarer å føle med karakterne og ha empati. Dette var tilstede her, så jeg ble underholdt og kjedet meg aldri tiltross for lang spilletid. Sist kinofilm jeg så med kvinnelig hovedrolle, Rogue One, hadde jeg store problemer med rett og slett fordi jeg ikke trodde på henne og hennes misjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.