Slik har det gått med innsamlingen til Sykehusklovnene ⎮e-Boks «Støtt din klubb»

Foto: Morten Eik.
Har du støttet innsamlingen min enda?

 

Dette innlegget inneholder reklame for e-Boks

Kan du huske at jeg skrev om kampanjen til e-Boks kalt «Støtt din klubb»? Dette er en kampanje e-Boks har startet for å gi noe tilbake til samfunnet, samtidig som det skal hjelpe folk til å komme seg over på digital post – som også er bra for miljøet.

Jeg laget som sagt min egen innsamling til Sykehusklovnene, og for hver nye bruker e-Boks fikk gjennom min innsamling vil de donere 50 kr til det fantastiske arbeidet sykehusklovnene gjør for barn i Norge.

Midt oppi alt flyttekaoset jeg står i nå så var det en liten stund siden jeg sjekket hvor mange som hadde støttet innsamlingen min, men jeg kan nå meddele at det allerede er 18 (!!!) stykker som har bidratt. Det betyr at e-Boks vil donere 900 kr til Sykehusklovnene! Hvor fantastisk er ikke det? Jeg er helt overveldet over responsen. Jeg er jo bare nødt til å ha verdens fineste lesere ♥︎

e-boks-støtt-din-klubb
18 stykker har bidratt til at Sykehusklovnene får 900 kr!

Det er fortsatt noen dager igjen av innsamlingen min, så du har fortsatt litt tid til å bidra og skaffe deg e-Boks. Klarer vi 25 innen søndag får Sykehusklovnene 1250 kr! Drømmen hadde vært hvis jeg fikk 200 til å støtte, for da hadde Sykehusklovnene fått 10 000 kr!

Tenkte også jeg skulle nevne et godt tips. Hvis du leste et av de første innleggene jeg skrev om e-Boks, så nevnte jeg at du kan laste opp viktige dokumenter og bilder i appen som blir trygt lagret (faktisk like sikkert som banken). Fra før av har jeg lastet opp bilde av pass og førerkort, men i går kom jeg også på at jeg burde lagre bilde av malingskodene mine. Å bare ta et bilde og ha det på mobilen er ikke så lurt, ettersom det kan være jeg bytter mobil med tiden og glemmer å lagre bildet. Derfor lastet jeg opp bilder av malingskodene mine (fargene vi har på veggene i nyhuset) i mappen min i e-Boks-appen. Veldig kjekt! Da er de der for alltid, og hvis malingen går ut av produksjon har jeg fortsatt fargekodene tilgjengelig.

Dette er e-Boks:

e-Boks ble lansert i 2001, og er den største leverandøren av digital postkasse i Norden med over 15 millioner brukere verden over! Staten har i Norge valgt e-Boks som en offisiell leverandør av sikker, digital post, på veien mot et digitalisert land. e-Boks’ formål er å hjelpe Norge på sin reise til å bli nettopp dette – et digitalt fyrtårn i Norden.

Hva er en digital postkasse hos e-Boks?

En digital postkasse er enkelt forklart din «postkasse» på internett. Det skiller seg fra den vanlige, tradisjonelle postkassa ved at den er tilgjengelig over alt, like sikker som banken, og fri for papir og reklame. Postkassen er noe du selv må opprette og er helt gratis både å bruke og opprette.

 

Har du fått deg e-Boks, eller startet din egen innsamling? Kommenter gjerne!

Tagger fra artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.