Ukeslutt #382019

Hjerteslag, gjestesnapping og musebekken.

Mandag: Det er kjedelige dager. Jeg hviler mye og bruker mye tid på å lytte til kroppen. Denne uka er jeg i graviduke 24, noe som betyr at den lille veier 565 gram i begynnelsen av uka, og ca. 665 gram i slutten. Tenk på det!

Tirsdag: Det blir mye preggopreik, men det er liksom det dagene går i. Hadde mye bekkensmerter i dag, og brukte store deler av dagen da jeg kom hjem på å ligge i senga med varmeflaska. Dagens høydepunkt var biffmiddagen som Marcus diska opp med!

Les også: Ukeslutt #38 (2017) eller Ukeslutt #38 (2018)

Onsdag: I dag var jeg hos kiropraktor, og det var utrolig godt å få lettet på anspentheten i kroppen.

Torsdag: Fikk besøk av Marie, og vi spiste lunsj sammen og kosa oss.

frokostbord

Fredag: Det var så fint å være på besøk hos jordmor igjen! Vi tok symfysemål og jeg fikk igjen høre verdens vakreste lyd – den lilles hjerteslag. H*n er stadig mer aktiv inni der, og det er både rart og fint på samme tid. Rart fordi bevegelsene føles veldig voldsomme noen ganger – spesielt da jeg skal sove! Fint fordi det betyr at h*n trives. Liv ♥

Lørdag: I dag gjestesnappet jeg på SnapKollektivet for å avslutte rundens tema: Forandring. Det var kjempekoselig å chatte med mange av de faste seerne igjen!

dragehode
Dragehode?

Søndag: Denne søndagen fikk vi storfint besøk av min gode kollega Karina og hennes familie. Vi spiste sjokoladekake og kosa oss, og snakket litt om hva vi kan forvente med en liten en i hus.

I dag slapp Marie og jeg den nyeste episode av kWins også! Både hovedepisode og Ettersnakk av IT Chapter Two. Episodene kan høres på Spotify,  Soundcloud, iTunes, Radio Harstad og Rad Crew. Liker du det du hører? Følg oss gjerne på den kanalen du liker best. Vi er også å finne på Instagram og Facebook! Psst! Du finner også alle episodene fra i år på høyre side av bloggen i en egen spilleliste.

Gikk også en lengre tur på kvelden langs fjæra for å opprettholde det å være i bevegelse. Det er så mye bekkengreier for tiden at jeg kunne ikke unngå å få øye på denne vesle tingen. Tipper det er en ryggvirvel fra en fisk eller noe, men min “gravid-mindset” tenkte musebekken med en gang! Fant også et “dragehode”.

Musebekken?

Hvordan har uken din vært?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.