Vil du prøve Storytel gratis i 30 dager?

lisa-skaar-naess-vet-bedre-naa
Nysgjerrig på lydbokappen Storytel?

Hey dere! Hvis du har lest bloggen min en stund så vet du at jeg har et samarbeid med lydbokappen Storytel.

REKLAME

Nå har jeg fått et fint tilbud som jeg tenkte jeg kunne dele med dere som er nysgjerrig på å teste ut tjenesten. Vanligvis kan du prøve Storytel gratis i 14 dager, men jeg har fått en egen landingsside med tilbud til mine lesere med mulighet til å prøve appen gratis i 30 dager! Klikk her for å prøve Storytel gratis i 30 dager.

Appen kan du laste ned her, hvis du ikke har den allerede.

Storytel til Android

Storytel til iPhone

prøv-storytel-gratis-i-30-dager
Foto: storytel.no

Hva er Storytel?

Storytel er en abonnementstjeneste der du kan lytte ubegrenset til lydbøker direkte fra mobil eller nettbrett. Hvis du har iPhone, iPad eller Android kan du også lese ubegrenset med e-bøker, og enkelt veksle mellom lesing og lytting. Hos Storytel finner du titusenvis av lydbøker og e-bøker på norsk, svensk og engelsk.

Storytel ligner på tjenester som Netflix, Wimp og Spotify. Du betaler for et abonnement, og kan lytte så mye du vil, når du vil. Det er ingen bindingstid. For å bruke tjenesten registrerer du deg på Storytel.no og laster ned Storytels app i App Store eller Google Play. Storytels lydbøker kan lyttes til via strømming til mobil eller nettbrett, eller lastes ned til offline, slik at du kan lytte til bøkene når du er ute og reiser.

Tips til første bok/bøker å lytte til

Jeg har hatt Storytel-appen i snart tre år, og har på den tiden lyttet til nesten 100 bøker! Tenk det, da! Jeg tenkte derfor at jeg kunne dele de beste lytteropplevelsene jeg har hatt med dere slik at det blir enklere å finne de første bøkene å lytte til. Listen under er i tilfeldig rekkefølge, og du kan finne alle bøker jeg har anmeldt fra Storytel ved å søke på “Lydbokanmeldelse” i søkefeltet på bloggen min.

et-helt-halvt-år

Et helt halvt år, av Jojo Moyes

7/10

“Jeg er vanligvis ikke noe fan av kliss. I alle fall ikke sånn populærkulturkliss som havner på bestselgerlisten, og som garantert stinker av kjærlighet og alt som hører til under «kjærlighet gjør blind». Jeg simpelthen hater historier der protagonisten, gjerne en ung dame, blir hodestups forelsket i en mann, eller ikke greier seg uten vedkommende. Uten å røpe hva som er handlingen i denne historien kan jeg si at en del klisjeer enkelt ble forutsett relativt tidlig i boka – men det gjorde meg ikke noe. Det smerter meg litt å si det, men jeg lot meg snuske og pjuske med. Jeg falt hodestups og pladask i humoren, samspillet, de små sidehistoriene, og lot meg fascinere av en verden som var så fjern fra min egen.”

Les hele anmeldelsen her

kaninjegeren

Kaninjegeren, av Lars Kepler

6/10

“Dette er min sjette bok i serien om Joona Linna, og den siste som er kommet ut av Lars Kepler. Det er godt å endelig ha Keplers historie på øret igjen, som jeg etter hundrevis av lyttertimer er blitt så ekstremt glad i. Kepler-serien (egentlig skrevet av det svenske forfatterparet Alexandra Coelho Ahndoril og Alexander Ahndoril) er en suksess av de sjeldne. Faktisk er dette den serien som har gjort at jeg i dag liker krim.”

PS: Dette er bok seks i serien om Joona Linna. Jeg kan anbefale deg å begynne på første bok, Hypnotisøren, hvis du elsker serier.

Les hele anmeldelsen her

sjarmen-med-tarmen

Sjarmen med tarmen, av Giulia Enders

6,3/10

“Jeg har aldri lest livsstilsbøker. Jeg greier liksom ikke helt se for meg at noen kan ha en slags ”oppskrift” på hvordan man skal leve eller gjøre noe. Sjarmen med tarmen, derimot, er ikke en slik bok. Denne er nemlig ikke skrevet av noen som har vært 30 sekunder på TV, eller er en matblogger med høy synsefaktor. Denne boka er skrevet av tyske Giulia Enders (1990), som studerer medisin (vet ikke om hun er ferdig utdannet lege enda) ved Instituttet for Mikrobiologi i Frankfurt.

Jeg ante virkelig ikke at det fantes så mye å vite om tarmen vår og alt den kan påvirke. Jeg er faktisk blitt bitte litt skremt etter å ha lest boka. Tarmen vår er alt for lite forsket på, men kan påvirke alt fra kroppens immunforsvar, til om du får allergier eller ikke, er tynn eller tykk, eller i kategorien som er utsatt for å få en psykisk sykdom – bare for å nevne noe.”

Les hele anmeldelsen her

Til info: Etter 30 dager går prøveperioden automatisk over i et abonnement til 199 kr./mnd for ubegrenset lytting og lesing. Du kan selv si opp abonnementet fra deres nettside. Tilbudet gjelder kun nye kunder. Storytel informerer deg om tilbud og nyheter per e-post.

Tagger fra artikkelen
,

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.